ápr
30

Hőmérséklet: 23 C

Időjárás: Napos

 

A nappali melegburkolatán észrevettük, hogy a terasz felőli részen, ahol nincs szegőléc a nyílászárók miatt, nagyon mozog. A szegőlécnek kellene elvileg rögzíteni a parketta végeket, de nekem úgy tűnik, hogy azért az aljzatbeton sem egyenletes alatta. Kisebb mélyedések vannak benne, ezért ezeken a részeken nem tud felfeküdni a parketta. Mivel szegőléc ott nem lenne jó, ezért valószínűleg le kell ragasztani. Ez előtt viszont vissza kell szedni a parkettát azon a részen és ha már vissza van szedva, akkor az aljzatbeton egyenetlenségét is javítani kell.

Szatai István meghozta a redőnyöket, és fel is szerelték őket. A színük még közelről nézve is tökéletesen illeszkedik a nyílászárók színéhez. Nagyon szép lett, ennek örülünk.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://etyekihazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr671101091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása