ápr
21

Hőmérséklet: 22 C

Időjárás: Napos

 

Szabolcs dolgozott a bejáraton, meg összepakolt egy konténer sittet.

Ma véglegessé vált, hogy nem tudunk a hétvégén költözni, túl sok hiba maradt a festők után. A konyhafal megszáradásáig nem szabad összeszerelni a konyhabútort sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://etyekihazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr691078332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arcsi20 2009.05.07. 15:27:45

A festők kétszeri glettelést vállaltak, kétszeri festéssel, ehhez képest volt olyan hely, ahol négyszer kellett glettelniük és az idióta tulaj miatt hatszor festeni, mert azt sem tudja eldönteni, hogy mit akar!

sandman 2009.05.07. 16:09:22

Itt már fel tetszett magát húzni, ugye? Engem (TULAJ) a végeremény érdekel, a közbenső munkálatok nem. Nem tudok mit kezdeni ezzel az információval.
A konyhát kellett többször átkenni (gondolom, ezt tetszik tudni), de nem hiszem, hogy ez rendkívüli lenne egy építkezésen (annál is inkább, mert több szoba viszont elsőre sikerült...az ezeken megtakarított költség sem jár vissza). Ha plusz pénz kellett volna emiatt, akkor jelezni kellett volna...

arcsi20 2009.05.11. 16:16:57

@sandman: A kétszeri glettelés és festés nem azt jelenti, hogy kétszer más szint visznek fel a falra, hanem azt, hogy 2 rétegben kerül fel a festék. A glettelésre is ez vonatkozik. És mi van a kisszobával? Amúgy arra kíváncsi lennék, hogy a Gyula hány százalékos haszonkulccsal dolgoztatott (fizetség nélkül).

sandman 2009.05.12. 10:44:32

@arcsi20: Kezdek kételkedni abban, hogy értesz egy picit is a festéshez, illetve ahhoz, hogyan történik rendszerint a festés. Azt állítod, hogy egy-egy építkezés alkalmával abnormális átfestetni a falat, ha nem tetszik a szín? Vagy nekem kellett volna felhívni a figyelmet arra, hogy előfordulhat ilyen? Esetleg javasoljak magasabb vállalási árat is? Vagy ha nem kalkulálható költség merült fel, akkor könyörögjek a fővállalkozómnak, hogy adjon több pénzt a festőnek? Mi közöm van nekem ehhez? Én komplett munkára szerződtem a fővállalkozóval, pénzügyi elszámolással szíveskedjen hozzá fordulni.
Még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy a konyha-étkező kapcsán történt többszöri átfestés, a többi gyakorlatilag egyszerre ment, szóval azt gondolom, hogy nem vagyunk az átlag felett.
Más zsebében meg nem illik turkáni, gondolom mindenki, aki pénzt akar keresni, annyiért dolgozik, amennyiért el tudja magát adni. Ha az a zavaró, hogy a fővállalkozó több pénzt keres, akkor tessék fővállalkozni. Úgy hallottam, az agysebészek is sok pénzt keresnek.
süti beállítások módosítása