ápr
20

Hőmérséklet: 22 C

Időjárás: Napos

 

A festők folytatták a hibák javítását....egészen addig, amíg Gyula pénzt nem adott nekik. Akkor pakolászni kezdtek, délutánra már senki nem volt ott. Egész korrekt módon összepakoltak. Gondolom, elegük lett, hogy hibákat kellene javítani. Gyula hozza majd a saját embereit, akik nagyjából 1-2 nap alatt rendbehozzák a festők 3 hetes ténykedését. Sajnálom, hogy így kellett eljárni, de ez szükséges volt, talán túl sokáig is hittünk nekik, hogy minden rendben lesz. Szerencsére ilyen munkát az egész építkezés során nem tapasztaltunk, és még ezzel együtt is gondtalannak mondható az egész projekt.

A kéményt átvették, már csak a Tigáz hozzájárulás hiányzik, meg egy kis villanyszerelés (ne legyen lógó vezetékek), valamint a bejárat ideiglenes kialakítása (ezt Szabolcs elvállalta, kedden- szerdán meglesz).

A bejegyzés trackback címe:

https://etyekihazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr171076304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arcsi20 2009.05.07. 15:25:31

Gyula a mai napig tartozik a festőknek 150.000 Forinttal, de gondolom erről nem szívesen pofázik!
Amúgyn nem kellett volna úgy nézni a fetőkre, mint a véres rongyra neked sem!

sandman 2009.05.07. 16:05:50

Köszönöm az információt, de igazából ez nem az én dolgom. Én a fővállalkozóval állok kapcsolatban, az alvállalkozók kifizetéséhez semmi közöm. Azt viszont szeretném kérni, hogy maradjunk kultúrált beszédstílusnál.
Én Bélára abszolút nem haragszok, azt gondolom, talán ő volt ott az egyetlen szakember, aki értette is, hogy mit csinál. A többieket nem szeretném minősíteni. A véres rongy tehát nem ül. Egyébként onnan tetszik írni..? :)

arcsi20 2009.05.11. 16:12:42

@sandman: Akkor talán a fővállalkozónak a munkáját kellene leszolni, nem pedig az alvállalkozóét, bár én úgy látom, hogy a Gyula a sztár a családban!

arcsi20 2009.05.11. 16:28:12

@sandman: Edddigi hozzászólásaiban a festőket csak pocskondiázta, eddig nem ez a vélemény jött le a megjegyzéseiből. Most sem ül a véres ronyg igaz?!

sandman 2009.05.12. 10:33:34

@arcsi20: Hagyjuk a személyeskedést. Ha nem sikerül, ki fogom moderálni a hozzászólásokat. Gyula nem sztár, több hibát is elkövetett, mint írtam is. A különbség abból adódik, hogy javítja. A festéssel kapcsolatban mindenképpen látni kell az előtte és az utána állapotot, amire neked nyilván nem volt lehetőséged. Hogyan tudsz így véleményt alkotni..?
süti beállítások módosítása