feb
28

Hőmérséklet:  8 C

Időjárás: Változékony

 

Ma nem történt munkavégzés.

Elhoztuk a konyhai falicsempét a Baltex Ócsai úti raktárából. Eddig sem volt minden problémától mentes a kapcsolatunk, de most már kikívánkozik, hogy le is írjam:

A problémák a rendelésnél kezdődtek. Díszítő csempéket szerettünk volna a falicsempék közé, olyan vidámakat. Ezek nem olcsó darabok, de nagyon fel tudják dobni a hangulatot. Mikor kiválasztottuk a csempét és a díszeket, mindegyiknek megkérdeztük az árát és a minimális rendelési mennyiségét. Egy hét múlva mentünk megrendelni, akkor a 20x30-as elem egy másik eladó szerint már drábább vol, és a kis csempéket se 6-osával, hanem 12-esével lehet rendelni (ennek darabja kb. 2300 forint körül van, szóval nem mindegy). Kénytelenek voltunk akkor a 12 darabot megrendelni...Mivel nem hagyott nyugodni a dolog, megnéztük a honlapon, hogy mi tudjuk-e rosszul, de a honlapon továbbra is 6 darab volt. Ezek után felhívtuk a boltot, ahol találtak a nevünk alatt 2 rendelést: az egyik 6 darabról, a másik 12-ről. Tisztáztuk, hogy akkor mennyi a rendelhető mennyiség, ami aztán maradt 6 darab. A szállítást 20-ra ígérték, illetve szólni fognak, ha megjött. Erre azóta is várhatnénk, mi telefonáltunk 25-én vagy 26-án, hogy mi újság. Ja, a csempe már régen megjött, átvehető az Ócsai úti raktárban. Köszönjük.

Elmentünk az Ócsai úti raktárba, nyilván családostól, mivel nem tudjuk Benedeket otthon hagyni. 9-re ott voltunk, ahol hervasztó híreket kaptunk. Mivel a Baltex a MaxCity-ben van és 10-kor nyit, ezért nem biztos, hogy ki tudják adni. Csak akkor megy, ha már ki van tárolva meg ilysmiket mondtak, amitől az egész olyan misztikus és bonyolult. Nem örültünk, ezt szóvá is tettük egymás között, mire az eladó hölgy kioktatott, hogy fölösleges, ha meg lehet csinálni, úgyis megoldja, ha meg nem, akkor úgysem. Vigyázni kell, hogy mit mondasz, mert az is beleszól, akinek nem is osztottak lapot. Ez nyilván nem általános a Baltex-nél, csak ez a hölgy, és az is lehet, hogy csak ma, meg az is, hogy csak nekünk.

Szerencsére egy háromnegyedórás járkálás meg egyeztetés után megkaptuk az árut, de ha lehet, ezek után nem megyünk a Baltex-hez. Egy jó fej volt, a targoncás srác, aki elnézésünket kérte a várakoztatásért. Miért nem ilyen emberek mennek eladónak..?!

A bejegyzés trackback címe:

https://etyekihazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6973888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása